Loading...

Efterfødselsmodulet hos Smertefri Fødsel i Strandgade for mor & baby

 

Efterfødselsmodulet er en forlængelse af din fødsel, hvor du igennem viden og konkrete værktøjer vil få en dybere forståelse for -og accept af din fødsel.
 
Efterfødselsmodulet står på samme fundament, som du allerede kender fra din fødselsforberedelse. Denne gang stiller vi ind på det konkrete efterfødselsforløb du er i netop nu. 

Du skal forvente at få dybdegående viden om efterfødselskroppens fysiologi og en forståelse af psykens forskellige måder at arbejde på efter din fødsel.  
 
Du får konkrete værktøjer til at arbejde helt specifikt med din egen fødsel under modulet, men du får også specifikke opgaver med dig hjem, som du kan tage hul på sammen med din partner, eller som du kan arbejde videre med på egen hånd. 
 
Modulet giver dig en unik mulighed for at lytte til et bredt og meget nuanceret fødselsbillede via de øvrige mødre på holdet, som på lige fod med dig, er på den anden side af en fødsel med alt, hvad det kan indebære af smertefulde tanker og styrker. 
 
Modulet er fuldstændig styret og faciliteret med lige dele personlige fødselsberetninger og lige dele faglig viden, som hele tiden skaber en ramme for din egen fødselsoplevelse. På den måde forbliver modulet relevant og brugbart i dit eget forløb. 

 

Datoer København

 

Henter datoer...